Кошик
587 відгуків
+380 (50) 011-91-19
+380 (98) 011-91-19
+380 (63) 011-91-19
Київ, проспект Берестейський, 65, Київ, Україна
АгроСпецПак | Гофротара | Гофроящики | Картонні коробки | Коробки для зберігання | Коробки для піци

Основний розділ

  • Типи упаковки для фармацевтичних товарів
    Типи упаковки для фармацевтичних товарів
    Фармацевтичне виробництво має особливості. Для виготовлення лікарських засобів використовуються речовини, чутливі до різних зовнішніх факторів. Тому упаковка має бути максимально функціональна та надійна.
    Повна версія статті
  • Чим відрізняється гнучка упаковка від твердої: який варіант вибрати?
    Чим відрізняється гнучка упаковка від твердої: який варіант вибрати?
    Серед різноманітності сучасних пакувальних матеріалів часом важко визначитись. Кожен тип має свої переваги та затребуваний у тій чи іншій сфері. Весь асортимент упаковки ділиться на два основні види – гнучка та жорстка. Знаючи основні відмінності між ними, ви зможете вибрати відповідний для ваших цілей варіант.
    Повна версія статті
  • Упаковка в електронній комерції: основні переваги
    Упаковка в електронній комерції: основні переваги
    Упаковка не тільки захищає продукцію під час транспортування, а може стати потужним маркетинговим інструментом. Згідно з дослідженням ринку, якісна та інформативна упаковка може підвищити зацікавленість клієнтів на 30%. Це, у свою чергу, сприяє залученню нових покупців та робить їх постійними.
    Повна версія статті
  • Чому все частіше вибирають екологічну упаковку? (частина 2)
    Чому все частіше вибирають екологічну упаковку? (частина 2)
    У цій статті ви дізнаєтесь, як правильно підібрати екологічне пакування для вашої продукції. Ми розповімо, які критерії слід враховувати під час вибору тари, щоб зберегти цілісність продукції та імідж компанії. Ви також дізнаєтеся про різновиди екологічної упаковки, такі як крафтовий папір та гофрокартон, і як їх використання може допомогти заощадити час та гроші, забезпечити безпеку товарів при транспортуванні та створити унікальний брендинг.
    Повна версія статті
  • Чому все частіше вибирають екологічну упаковку? (частина 1)
    Чому все частіше вибирають екологічну упаковку? (частина 1)
    "Турбота про планету: екологічно чиста упаковка та її переваги" - ось тема нашого наступного матеріалу. Дізнаємось, які небезпеки несе з собою використання звичайної пластикової тари і чому виробники переходять на екологічно безпечні матеріали, такі як картонні коробки та гофротара. Розглянемо переваги використання такої упаковки та подбаємо разом про майбутнє нашої планети.
    Повна версія статті
  • Упаковка для вашого продукту
    Упаковка для вашого продукту
    Переваги якісної упаковки незаперечні, тому без неї важко уявити процес виробництва та маркетингу. Вона виконує захисні функції, оберігаючи делікатні товари від пошкоджень під час зберігання та транспортування. Інформує покупця про продукцію та виробника. Оскільки споживчий попит на товари різних груп зростає з кожним днем, виникає необхідність ефективної та доступної упаковки.
    Повна версія статті
  • Як правильно обрати коробку для вашої продукції
    Як правильно обрати коробку для вашої продукції
    Важливість вибору правильної упаковки для продукції може бути недооцінена. Вона не лише захищає товар під час транспортування, а й є важливим маркетинговим інструментом, який може привернути увагу потенційних покупців.
    Повна версія статті
  • Як уберегти посилки від пошкоджень: секрети збереження крихких предметів під час транспортування
    Як уберегти посилки від пошкоджень: секрети збереження крихких предметів під час транспортування
    Перед відправкою крихких товарів важливо забезпечити їх надійне пакування, щоб уникнути пошкоджень під час транспортування. Для цього необхідно правильно підібрати транспортну тару, використовувати додаткові матеріали для захисту товару та позначити коробки для відправлень як тендітні. Крім того, якісна пакувальна тара допомагає зберегти імідж бренду, уникнути фінансових втрат та збитків, пов'язаних із моральними збитками для клієнтів.
    Повна версія статті
  • Чим відрізняється гофрокартон від звичайного картону?
    Чим відрізняється гофрокартон від звичайного картону?
    У чому відмінності звичайного картону від гофрованого? Які переваги має гофрований картон? Які у нього конструкційні особливості та сфера застосування? Яке підприємство реалізує пакувальні коробки із гофрованого картону?
    Повна версія статті
  • Розвиток картонної упаковки у XX столітті та її роль у маркетингу
    Розвиток картонної упаковки у XX столітті та її роль у маркетингу
    Після появи та популяризації гофрокартону його виробництво стало окремою галуззю. Пакувальні коробки набувають складнішого дизайну, з'являються вироби з новими конструктивними особливостями. Завдяки автоматизації виробництва картонної тари вона практично повністю замінила дерев'яні ящики. Її стали використовувати не тільки для транспортування товарів, але і як споживчу тару, для організації вітрин та стендів.
    Повна версія статті
Контакти
+380 (50) 011-91-19
Vodafone
+380 (98) 011-91-19
Київстар
+380 (63) 011-91-19
lifecell
+380 (67) 341-34-11
коробки для піци
+380 (67) 223-60-08
картонні коробки, гофроящики
Київ, проспект Берестейський, 65, Київ, Україна
ТОВ "АГРОСПЕЦПАК"
Роман

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner