Кондитерські лотки. Кондитерські ящики.
Кондитерські лотки
Кондитерські гофролотки - це відкрита, не має верху або кришки, картонна упаковка, виконана з тришарового гофрокартону. Кондитерські гофролотки виготовляються з мікрогофрокартону товщиною 1,5-2 мм або 3-х шарового гофрокартону завтовшки 3 або 4 мм., з білим або бурим поверхневим шаром. Конструктивно кондитерські лотки як правило бувають самозбірні, тобто збиратися без використання допоміжних пристосувань, скоб і скотча. Кондитерський гофролоток часто використовується для упаковки кондитерських та хлібобулочних виробів, що транспортуються розсипом.
- від 4,62грн
гофролоток 195х140х50
- від 6,06грн
гофролоток 280х195х55
- від 6,90грн
гофролоток 280х190х95
- від 6,18грн
гофролоток 280х220х65
- від 7,44грн
гофролоток 280х220х95
- від 6,12грн
гофролоток 280х280х60
- від 5,58грн
гофролоток 280х280х60
- від 6,48грн
гофролоток 300х215х75
- від 7,68грн
гофролоток 300х240х90
- от 7,14грн
гофролоток 340х340х65
- від 6,60грн
- від 8,28грн
- від 8,94грн
- від 10,02грн
- від 8,40грн
- от 8,64грн
- Ціну уточнюйтеПід замовлення Тільки оптом
- Ціну уточнюйтеПід замовлення Тільки оптом
Високоякісні коробки для кондитерських виробів в Києві
Щоб транспортування не впливала негативно на зовнішні показники різної кондитерської продукції (тортів, пастили, печива, тістечок тощо), використовуються спеціальні коробки. Всі різновиди кондитерки відрізняються, але у всіх виробів є одна риса, яка об'єднує їх – пошкодження і втрати товарного вигляду після транспортування в м'якій тарі. Незалежно від того, виробником є невелика кондитерська або величезний завод по виготовленню хлібобулочних виробів, кожен з них хоче, щоб продукція була доставлена в точки реалізації в товарному вигляді, ціла і неушкоджена. Адже сучасні реалії такі, що жоден виробник не може собі дозволити втрати при доставці або зберіганні.
Де застосовуються гофролотки кондитерські?
- цукерки;
- вафлі;
- зефір;
- печиво;
- тістечка;
- пряники;
- кекси;
- торт тощо.
Щоб продукція зберігалася достатній час і мала товарний вигляд після транспортування, всі пекарні, кондитерські і заводи використовують ці спеціальні коробки з картону. Дана тара має відкриту верхню частину, тому коробку, нагадує екран телевізора можна розміщувати на прилавку, покупець зможе розглянути солодкий товар і зробити свій вибір. А захисні бортики по краях дозволяють зберігати солодощі в первозданному вигляді навіть після самої тривалого транспортування.
Особливості конструкції
Кондитерські лотки виготовляються з тришарового гофрованого картону (3-4 мм), або мікрогофрокартону (1,5-2 мм завтовшки), поверхневий шар має білий або бурий колір.
Як правильно, реалізуються коробки в розібраному вигляді, але їх легко самостійно збирати, причому, без додаткових пристосувань (скотча, скоб, тощо). Вони мають різні види самотужки зібраних конструкцій, залежно від того, яку продукцію в них будуть транспортувати і зберігати.
Кондитерський гофролоток з міцного мікрогофрокартону служить в якості споживчої індивідуальної упаковки, зазвичай реалізується в точках продажу разом з вмістом.
Наша фірма виготовляє розглядається тару будь-якої форми і розмірів. Під час виготовлення ми використовуємо екологічно чисте сертифіковану сировину, дотримуємося правила та санітарні норми.
Куплені на aspak.in.ua коробки для кондитерської продукції відрізняються практичністю, адже вони займають невеликий об'єм, легко розбираються і збираються за необхідності, відрізняються міцністю, легкістю, будуть придатні, навіть на повторне використання. Також вся представлена упаковка вологостійка, що дуже важливо при можливих температурних перепадах.
Хочете уточнити деталі і замовити представлений на наших віртуальних полицях товар? Зв'язуйтеся з нашими фахівцями! Вони проконсультують, оформлять замовлення і доставку за вказаною Вами адресою.