Кошик
578 відгуків
+380 (50) 011-91-19
+380 (98) 011-91-19
+380 (63) 011-91-19
Київ, проспект Берестейський, 65, Київ, Україна
АгроСпецПак | Гофротара | Гофроящики | Картонні коробки | Коробки для зберігання | Коробки для піци

Основний розділ

  • Картонна коробка для чашок від виробника АСПак
    Картонна коробка для чашок від виробника АСПак
    Картонні коробки для чашок - незамінний атрибут для безпечного транспортування та зберігання посуду. У статті докладно розглянуто характеристики, правила вибору та сферу використання картонних коробок для кухлів. Також представлений огляд продукції виробника АСПак, який пропонує купити коробки для кухлів оптом за низькими цінами.
    Повна версія статті
  • Як вибрати коробку для комп'ютера чи ноутбука?
    Як вибрати коробку для комп'ютера чи ноутбука?
    Картонні коробки - це найкращий варіант для зберігання та транспортування ноутбуків і комп'ютерів. У статті ми розповімо, чому це так, як вибрати правильну коробку та як упаковати техніку.
    Повна версія статті
  • Коробки на замовлення з логотипом: де замовити?
    Коробки на замовлення з логотипом: де замовити?
    Логотип на картонній коробці - це не просто прикраса, а важливий елемент брендингу. Він допомагає підвищити впізнаваність компанії та її продукції серед споживачів. У статті ми розповімо про те, навіщо потрібні логотипи, якими вони мають виглядати на коробці і де їх можна замовити.
    Повна версія статті
  • Коробки для тортів оптом від виробника
    Коробки для тортів оптом від виробника
    Торти – це смачний та красивий десерт, який люблять дорослі та діти. Щоб торти залишалися свіжими та красивими, їх необхідно упаковувати у картонні коробки. У статті ми розповімо про те, які бувають картонні коробки для тортів, їх характеристики та особливості, а також де їх можна купити.
    Повна версія статті
  • Картонні ящики для фруктів: переваги
    Картонні ящики для фруктів: переваги
    Картонні коробки – це найкраща упаковка для фруктів та ягід. Вони міцні, екологічні та недорогі. У цій статті ми віддаємо перевагу картонній тарі для фруктів та ягід, а також про те, як купити такі коробки за вигідною ціною.
    Повна версія статті
  • Картонні ящики для овочів: переваги
    Картонні ящики для овочів: переваги
    Картопля, помідори, огірки, баклажани – це лише деякі з овочів, які широко використовуються у харчовій промисловості. Для їх транспортування та зберігання використовувалися картонні коробки. У цій статті ми звертаємо увагу на особливості та переваги картонних коробок для овочів, а також про те, де їх можна купити.
    Повна версія статті
  • Коробки для перевезення посуду від фірми АСПак на замовлення
    Коробки для перевезення посуду від фірми АСПак на замовлення
    Картонні коробки – це ідеальний варіант для перевезення посуду. Вони міцні, легкі та відносно недорогі. Однак, при виборі коробок для посуду необхідно враховувати кілька факторів. У цій статті ми розповімо, як вибрати картонні коробки для посуду та де їх купити.
    Повна версія статті
  • Коробки та бокси для архівації документів: призначення, особливості, правила використання
    Коробки та бокси для архівації документів: призначення, особливості, правила використання
    Архівні коробки з картону підходять для зберігання документів будь-якого типу: бухгалтерської документації, архівних справ, особистих паперів і т.д. Архівні коробки з картону легко штабелюються, що дозволяє заощадити місце в офісі або вдома. Вони також легко миються та дезінфікуються, що забезпечує гігієнічне зберігання документів.
    Повна версія статті
  • Картонные коробки для бутылок: использование и преимущества
    Картонные коробки для бутылок: использование и преимущества
    В тексте говорится о картонных коробках для бутылок. Они используются для транспортировки и хранения алкогольных напитков. Коробки изготавливаются из крепкого гофрокартона, который надежно защищает бутылки от повреждений. Они также очень легкие, что облегчает их транспортировку. Коробоки могут быть разных размеров, что позволяет подобрать коробку, которая идеально подойдет для ваших нужд. Вы также можете заказать картонные коробки с принтом, отображающим ваш бренд или корпоративный стиль.
    Повна версія статті
  • Все, що потрібно знати про упаковку подарунків
    Все, що потрібно знати про упаковку подарунків
    Сьогодні ми розглянемо як вибрати упаковку для подарунка. Хоча, в більшості випадків, подарунок упаковують у магазині, де його купили, але в деяких ситуаціях дарувальнику приємно створити неповторну упаковку самостійно.
    Повна версія статті
Контакти
+380 (50) 011-91-19
Vodafone
+380 (98) 011-91-19
Київстар
+380 (63) 011-91-19
lifecell
+380 (67) 341-34-11
коробки для піци
+380 (67) 223-60-08
картонні коробки, гофроящики
Київ, проспект Берестейський, 65, Київ, Україна
ТОВ "АГРОСПЕЦПАК"
Роман

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner